Bent u op zoek naar grote lichtgevende letters voor uw bruiloft, voor een evenement of een modeshow? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Contacteer ons gerust voor meer informatie of voor een gratis prijsofferte.


Contact

VERHUUR LICHTLETTERS

Eigen (licht)toets voor elk feest

LetterWorks uit Geel biedt een unieke dienstverlening voor iedereen die iets speciaals te vieren heeft! We verhuren high-end lichtgevende letters waarmee u van uw feest, uw fashion evenement, uw concert, uw productvoorstelling of andere feestelijke gelegenheid een onvergetelijke en vooral persoonlijke ervaring maakt. 

Zowel particulieren als professionals kunnen bij ons terecht. Ook verhuren wij ons materiaal aan grote bedrijven, televisiezenders, modehuizen, evenementenbureau's … Onze letters zijn vervaardigd uit aluminium, wat betekent dat ze uitermate kwalitatief en duurzaam zijn. Wij streven steeds naar een mooie prijs-kwaliteitverhouding. 

Lever- en ophaaldienst

Mits een kleine meerprijs kunnen we er bij LetterWorks voor zorgen dat uw materiaal geleverd en opgehaald wordt. Pikt u de gehuurde letters liever zelf op en brengt u ze na gebruik weer terug? Ook dat is uiteraard mogelijk.

Neem gerust contact op voor meer informatie of bekijk hier voor een impressie van onze lichtletters op locatie.