Bent u op zoek naar grote lichtgevende letters voor uw bruiloft, voor een evenement of een modeshow? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Contacteer ons gerust voor meer informatie of voor een gratis prijsofferte.


Contact

retro signs letterworksRETRO LICHTLETTERS

Reclame maken of uw eigenheid naar de klanten toe benadrukken, doet u op een verrassende en creatieve manier dankzij de plexi lichtletters van LetterWorks uit Geel. Wij maken uw lichtletters volledig op maat van uw project of uw bedrijf, in een ouderwetse retrostijl uit de jaren 60. Het resultaat is een krachtige, passende boodschap die zorgt voor het trekken van de nodige aandacht van passanten of klanten. 

Verzorgt u de aankleding van een filmset? Bent u op zoek naar originele decoratieve elementen , logo of retro style signs? Bent u uw mancave aan het inrichten en kan de ruimte wel een fancy gepersonaliseerd lichtelement gebruiken? Laat dit klusje over aan de deskundigen van LetterWorks en u zult binnen een mum van tijd kunnen genieten van uw customised plexi lichtletters zoals deze vroeger aan motels en benzinestations hingen in de VS.

We zijn nog maar net gestart met de productie (vacuümvormen) van deze letters dus surf regelmatig eens langs onze website om de nieuwste creaties te bewonderen. 

Neem gerust contact op voor meer informatie of bekijk hier voor een impressie van onze lichtletters op locatie.