Bent u op zoek naar grote lichtgevende letters voor uw bruiloft, voor een evenement of een modeshow? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Contacteer ons gerust voor meer informatie of voor een gratis prijsofferte.


Contact

SIC SIGNS

 Wij maken deze oude stijl van lichtreclames net zoals men dit vroeger deed dmv vacuümvormen. We maken eerst een mal met de gewenste letters, naam of logo. Over deze mal wordt dan de verwarmde plexiglas plaat vacuüm getrokken. 

Het "nadeel" van deze plexiglas (acrylaat) lichtreclames was vroeger dat deze vergeelde door de UV straling van de zon. Wij vinden dat dit net de mooie vintage look geeft. Wij geven dan ook onze glanzend witte nieuwe borden deze vergeelde patina en de geverfde letters een verweerde uitstraling mee. 

Verzorgt u de aankleding van een filmset? Bent u op zoek naar originele decoratieve elementen , logo of retro style signs? Bent u uw mancave aan het inrichten of u wenst een gepersonaliseerd cadeau te geven? Laat dit klusje over aan LetterWorks en u zult binnen een mum van tijd kunnen genieten van uw customised plexi lichtbox zoals deze vroeger aan motels , benzinestations en winkels hingen in de VS.

We zijn nog maar net gestart met de productie (vacuümvormen) van deze letters dus surf regelmatig eens langs onze website om de nieuwste creaties te bewonderen. 

Neem gerust contact op voor meer informatie of bekijk hier voor een impressie van onze lichtboxen op locatie.

SicSigns